
Open Sandwich με ντομάτα, λιωμένη μοτσαρέλα και μανιτάρια
Open Sandwich με ντομάτα, λιωμένη μοτσαρέλα και μανιτάρια

Υλικά:
8 φέτες ψωμί Κρίς – Κρίς ''Φέτες Ζωής Σίτου''
8 κουταλιές σάλτσα τομάτας
150 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
150 γραμμάρια μοτσαρέλα για πίτσες τριμμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένετε καλά τα μανιτάρια και την πράσινη πιπεριά και στη συνέχεια σ’ ένα ξύλο κοπής, τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Σ’ ένα ρηχό αντικολλητικό ταψί απλώνετε τις φέτες και με ένα κουτάλι τις περιχύνετε με σάλτσα τομάτας έτσι ώστε να πάει σε κάθε γωνία της φέτας ψωμιού. Από πάνω προσθέτετε την τριμμένη μοτσαρέλα, τα μανιτάρια και την ψιλοκομμένη πιπεριά. Τέλος ρίχνετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τοποθετείτε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 7-8 λεπτά στους 180° C. Το Open Sandwich σε στιλ πίτσας είναι έτοιμο.
Περισσότερα στην elbisco.gr