
Σνίτσελ με γέμιση και κρέμα γάλακτος!
Σνίτσελ με γέμιση και κρέμα γάλακτος!

Υλικά:
10 σνίτσελ χοιρινά
10 φέτες μπέικον
10 φέτες κασέρι καπνιστό
Αλάτι και πιπέρι
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
5 μεσαίες πατάτες
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλύνετε τα σνίτσελ και αφήστε τα να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό μπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Απλώστε τα στον πάγκο και βάλτε μία φέτα κασέρι και μία φέτα μπέικον στο καθένα. Τυλίξτε τα σε ρολό, χρησιμοποιήστε δύο οδοντογλυφίδες για να τα κλείσετε και έπειτα τοποθετήστε τα στο ταψί.
Πλύνετε και καθαρίστε τις πατάτες. Κόψτε τις σε ροδέλες και απλώστε τις στο ταψί με τα ρολά σνίτσελ. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ρίξτε στο ταψί την κρέμα γάλακτος και ψήστε στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Tip: Στην αρχή ψήστε με κλειστό καπάκι αλλά προς το τέλος ανοίξτε το. Έτσι θα δώσετε φανταστικό χρώμα στο φαγητό σας.